FESTIVAL 11-09-21

Early bird verkoop van start

juni 30, 2018

Zaterdag 30 juni is de verkoop van de early bird tickets gestart. Voor slechts €5 heb je al een ticket voor de 5e editie van FestErica.

Met nog 70 dagen te gaan, lijkt het festival nog ver weg. ‘Met de early bird willen we mensen alvast prikkelen om 8 september vrij te houden’ zegt voorzitter Han Vegter. ‘Het moet gaan spelen onder de mensen. En wat wil je nog meer als je een kaartje voor maar €5 kan scoren?’.

FestErica maakte al eerder gebruik van early bird verkoop. ‘Behalve dat we mensen de kans geven om goedkoop een kaartje te scoren is de early bird ook belangrijk voor ons om extra financiële middelen vrij te spelen en daardoor extra investeringen te kunnen doen’.

Met de bands We Fall Slowly, Rocket Chair, Unplaceables en The Black Ravens weten de bezoekers al zeker dat ze enkele talentvolle bands uit de omgeving gaan zien. ‘Het beste moet nog komen’ zegt Han Vegter lachend. ‘De komende weken zullen we nog een paar steengoede bands bekend maken’.

De early bird kaarten zijn beperkt verkrijgbaar. Bestellen kan via www.festerica.nl/tickets. Wees er wel snel bij, want op=op!