FESTIVAL 11-09-21

Festerica 2020 verplaatst

juli 4, 2020

Beste Festericanen,

De organisatie van Festerica heeft een droevig besluit moeten nemen: Festerica 2020 gaat helaas niet door. Het festival wordt verplaatst naar zaterdag 11 september 2021.

Er zijn vorige week aangepaste coronamaatregelen afgekondigd door de overheid voor evenementen. Onder andere het waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers vinden wij niet passen bij een festival als Festerica. Het is bovenal niet realistisch en haalbaar om dit te handhaven. De afgelopen periode hebben wij als organisatie veelvuldig gewikt en gewogen. Continu bleef er de hoop bestaan om een ‘normaal’ Festerica te kunnen organiseren. Helaas lijkt dat voor dit jaar niet mogelijk. 

Wees echter niet getreurd: op 12 september is er een livestream te zien met livemuziek, interviews en nog veel meer. En dat is nog niet alles! Festerica komt met een heuse documentaire over het festival. De film wordt in de 8 afleveringen van 6 minuten op ons eigen YouTube-kanaal geplaatst. Het eerste deel over het ontstaan van het Festerica staat vanaf vrijdag 17 juli om 20:00 uur online. Hou dus onze kanalen in de gaten.