FESTIVAL 11-09-21

Festerica Pretpakket

augustus 12, 2020

“Wat? Geen Festerica dit jaar? Maar dan kan ik niet met m’n rugzakje op feesten! En dan kan ik geen te gekke pet scoren! En ik kan zeker niet zonder mijn jaarlijkse dosis Erica Lekker Water!”

Als je nu al last hebt van ontwenningsverschijnselen ben je zeker niet de enige. We kunnen ons goed voorstellen dat je roept: “Ga toch fietsen!” Langs ’t Dommerskanaal. En dat je van pure wanhoop je fiets in het kanaal gooit. Met jezelf erachteraan. Ook wel lekker verkoelend met dit weer.

Maar zo’n potje Erica Lekker Water werkt daarvoor een stuk beter! Daarom brengen we dit jaar Festerica naar jou toe, met een knallende livestream zodat je thuis nog een beetje kunt feesten, met social distdancing. En om daarbij in de sfeer te komen kun je nu je Festerica Pretpakket bestellen! Met een mooi kek petje zodat je de blits kunt maken, een tasje voor je poncho en flesje water (en contraband), en een Erica Lekker Water proefpakket voor de dorst. Oh, en er zit nog een verrassing bij. Wat dat wordt? Geen idee! Elk pakket komt met zijn eigen prijs, waar de gekste dingen bijzitten, zoals 5 jaar gratis entree tot Festerica, een avondje jacuzzi met onze helden Nick en Lars, of een huiskamerconcert van onze huisband.

Zo’n ding wil je ook? Dat kan! Bestel je pretpakket nu via de webshop! Hij wordt op de dag van de livestream, 12 september 2020, bij je op de stoep bezorgd.