De Sponsor Party

Elk jaar, de vrijdag voor de festivaldag, trappen we het weekend af met eerst maar es een vette party. De sponsor party! Speciaal en enkel en alleen voor al onze “vrienden van Festerica” en al onze fantastische sponsoren. Zij vormen eigenlijk elk jaar de basis van ons festival.

Want iedereen weet: No money, no festival. Wij zijn altijd weer blij om deze leuke vriendelijke gulle dorstige mensen te zien op deze onvergetelijke vrijdagavond. Het voelt als een soort thuiskomen. De dag voor het festival even wat ouwehoeren, biertje drinken, een borrel naar binnen werken en wat lekkers eten. Gewoon echt gezellig. Even de polsen los.

Deze keer gaan we ook los met live muziek van de band Oldrocks. Een band met een geweldig repertoire wat echt vreselijk goed past bij Festerica. Met songs van o.a.: AC/DC, CCR, Status Quo, Rolling Stones om maar es een paar namen te noemen. Lekker de voetjes van de vloer. Lekker bewegen. Das ook nog es gezond.

Wat wil je nog meer?

Nou misschien wil je toch gewoon langskomen op onze sponsorparty op vrijdagavond 9 september 2022. Das op zich geen probleem. Word snel sponsor of “vriend van festerica”. Op onze website staat hoe dat gaat. Je bent van harte welkom.