Band Queen Must Go On betovert het publiek van rockfestival Festerica

festerica 2022 blauwe kroontjes

‘Fantastisch’, ‘Kippenvel’, ‘Wat een band’. Zomaar een paar reacties van enkele enthousiaste bezoekers van Festerica over Queen Must Go On. Het rockfestival in Erica beleefde afgelopen zaterdag 10-9-2022 zijn negende editie.

De zanger van de Queen-tributeband betoverde met zijn machtige stem en Freddy Mercury-achtige persoonlijkheid iedereen uit het publiek. Een unieke en bijzondere ervaring, volgens Festerica-organisatoren Rik Rolink, Osmar Siebum en Jasper van der Kolk.

Het programma startte met een optreden van de rockband Greenhouse. Vervolgens bestegen Barley Wine, Young Memphis, Bliss, Ralph de Jong en 4 of a kind het podium. Queen Must Go On sloot Festerica af.

Daarnaast genoten bezoekers van onnavolgbare dichters, creatieve kunstenaars en zangeressen. Het publiek keek verbaasd op toen de saxofonisten Indy en Lysanne, spelend op een gigantisch plezierjacht, over het festivalterrein zweefden.

De organisatie kondigde meteen aan dat er een tiende editie van Festerica komt. Die staat gepland voor zaterdag 9 september 2023.

Bron : (12-9-2022) DVHN / Emmercourant
vardenafil levitra 20mg