FESTIVAL 11-09-21

Tickets

[tc_event id=”4106″ title=”Toevoegen” price_title=”Prijs” cart_title=”Winkelmandje” quantity_title=”Aantal” soldout_message=”Tickets zijn uitverkocht” quantity=”true”]

Vragen & antwoord

Hoe betaal ik mijn Tickets?

Betaling van tickets is mogelijk door middel van IDeal (Dit gaat via de dienst van Mollie Payment). Bezit u geen IDeal en wilt u toch gebruik maken van de online ticketsysteem, neem dan contact op met info@festerica.nl.

Wat zijn de transactiekosten?

We vragen per transactie een bedrag €0.35, om de online betaling uit te kunnen voeren.

Ik heb problemen met mijn bestelling!

Als er problemen zijn bij het aanschaffen van online tickets, neem dan contact op met info@festerica.nl of via de contact-form op de contact-pagina. Of krijgt rechtstreeks contact via Facebook Chat.

Ik heb geen mail ontvangen!

Mailservices maken gebruik van spamfilters. Het is mogelijk dat uw mailservice onze bevestigingsmail als spam markeert. Bekijk uw spam/ongewenste mail map binnen uw mailservice. Mocht de mail ook niet in uw spam map zitten, neem dan contact op met info@festerica.nl of via de contact-form op de contact-pagina. Vermeld in dit mailtje duidelijk uw order-id, mail-adress en naam.

Ik koop liever een Fysiek kaartje!

Dat is zeker mogelijk. Fysieke kaartjes zijn te koop op de volgende lokaties:
Erica: Koperbar Erica, The Spot Erica & Coop Erica

Overige vragen!

Neem dan contact op info@festerica.nl of via de contact-form op de contact-pagina. Of krijgt rechtstreeks contact via Facebook Chat.